• Blog 07.03.2017

  Det er spennende å ta med hunden sin landet og Europa rundt og delta på utstilling, men det blir en del venting, både på selve utstillingene og mellom hver utstilling. Derfor vil vi her gi deg tips på hva du kan gjøre mens du venter.

  Planlegg hvor turen går neste gang

  dog showDette er viktig, spesielt i travle perioder, når man flyr eller kjører fra den ene utstillingen til den neste uten å puste! Ved å bruke ventetiden på utstillingen eller på hotellrommet på kvelden til å legge planene for hvor og når man skal besøke neste utstilling, kan man kutte ned kraftig på stressmomentet. Da blir det mindre ventetid denne utstillingen, og mer organisert tid neste runde – tenk, så herlig!

  Ha med deg moro

  For å roe nervene, fylle tomme timer og kose seg maksimalt, er det smart å ha med deg noe du kan underholde deg med, gjerne noe som er bærbart i veske eller lomme. Her kommer først og fremst mobil og nettbrett inn i bildet. Videopoker er spennende, rask underholdning man kan kose seg med, eller andre spill på nett – om man ikke foretrekker en god bok, da. Enten det er lydbok, e-bøker i Kindle eller papirutgaver, er dette også en måte å få avveksling fra de konstante lydene i hallen på, eventuelt slappe av og fokusere på noe annet etter at dagen er over.

  Hold deg oppdatert på siste nytt

  I hundeverdenen er det viktig å ha all vesentlig informasjon, og det er noe man kan slå ihjel litt tid med mens man venter på dommernes avgjørelser eller at flyet skal ta deg med hjem. Ved å lese nyheter om hunder kan man finne ut av nye regler og hva forskningen sier om for eksempel hundehold, diett og ulike raseendringer. Dette kan være både underholdende og nyttig for den som har en brukshund, som jo en utstillingshund i grunnen er.

  Posted by Serenity Welch IV @